Assault

Bezemer Assault bestaat uit verschillende typen smallgroup trainingen die verzorgd worden in de Bezemer Sports ruimte onder de brug. Deze trainingen worden gegeven door onze Personal trainers.

In de ruimte maken wij alleen gebruik van functionele trainingstools, dat wilt zeggen: barbells, dumbells, kettlebells, wallballs, slamballs, banden, sleds, boxen enzovoort. Het instapniveau is zowel voor de absolute beginner als voor de expert. De beginner wordt technisch en methodisch van A naar Z geholpen en de expert wordt mentaal en fysiek ‘gepusht’ voorbij zijn of haar grenzen.

assault X

De Assault X trainingen zijn geïnspireerd op de populaire crossfit trainingen. Je traint met hoge intensiteit zodat je een hoge hartslag opbouwt. Door deze hoge hartslag verbrand je zelfs uren na je training nog calorieën! Lijkt Assault X je leuk maar ben je op zoek naar een iets makkelijkere introductie in een leuke en informele omgeving? Volg dan onze Assault X lessen bij Bezemer Sports.

Conditioning assault

Voor de sporters die vooral op zoek zijn naar een functionele training waarbij de focus ligt op kracht-conditioneel en snelheid hebben wij de Conditioning Assault. Tijdens deze training maak je gebruik van lichtere gewichten, hoge herhalingen en meer snelheid. Vind je dat jouw (kracht)uithoudingsvermogen wel een oppepper kan gebruiken of ben je benieuwd hoe het daarmee gesteld staat? Dan is deze les voor jou weggelegd. Ook bij de Conditioning Assault maakt het instapniveau niet uit, de beginner kan dus ook gewoon instromen.

Strenght assault

Wil jij kracht opbouwen en functioneel trainen? Dan is de Strength Assault les perfect voor jou. Tijdens deze les worden verschillende fundamenten en trainingsmethodieken aangeleerd die je helpen bij het opbouwen van kracht en spiermassa. Om progressie te boeken worden deze trainingen om de zoveel weken veranderd in vaste periodes. Ook voor de Strength lessen geldt dat iedereen welkom is. De beginner leert eerst de fundamenten aan om soepel in te stromen, de gevorderde wordt uitgedaagd om alles uit zijn of haar training te halen.

De ervaringsdeskundigen

Wat zeggen onze sporters?

Gelukkig bestaat er nog een gezellige, kleinschalige sportschool, zoals Bezemer in Alphen aan den Rijn, waar je begroet wordt bij binnenkomst! Fijne persoonlijke benadering door enthousiast personeel. Je kunt altijd terecht bij de receptioniste en de trainers als je vragen hebt. De sfeer is rustig. Het voelde heel laagdrempelig aan om binnen te stappen voor mijn eerste trainingsafspraak

Marieke S

Fijne en gezellige sportschool! Er is altijd iemand aanwezig aan wie je hulp kunt vragen, maar de mogelijkheid en ruimte om lekker je eigen ding te doen is er natuurlijk ook. Personal trainers weten waar ze het over hebben en zijn stuk voor stuk vriendelijk en behulpzaam. Ook het overige personeel is altijd vriendelijk en persoonlijk! Kortom een top plek om te sporten dus!

Iris K

n november vorig jaar begonnen bij Bezemer en ik ga iedere week minstens 2 x met veel plezier trainen. Deskundige trainers en zeer vriendelijke receptie medewerkers. Geen vraag is hen te veel. In tegenstelling tot andere sportscholen waar ik in het verleden trainde, zijn ze bij Bezemer zeer flexibel.
Hier sporten voelt vanaf dag 1 direct heel goed!

Jurrike B

Bezemer sports

ABONNEMENTEN

\

2 lessen per week - €59

\

3 lessen per week - €69

\

7 lessen per week - €79

Inbegrepen bij ieder abonnement: vrij trainen buiten de lesuren om tussen 11.00 en 16.00 uur, gebruik maken van de fitnesszaal en groepslessen van Bezemer Fitness.

De abonnementen van Bezemer Sports zijn maandelijks opzegbaar.